MeDézs Bt. - Kertészeti Webáruház, Webshop, Növényfutár webáruház - Kertépítés

Kertépítés, parképítés, teljes körű kivitelezés

Ha közös nevezőre jutottunk, az elképzelés, a helyszíni adottságok és az ültetendő növények kapcsán, megkezdődhetnek a kertépítés elő munkálatai. Elsősorban, szükség van a terep rendezésére, amely magába foglalja a nem kívánt növények kivágását, a kert kitakarítását, és ezután következhet a terep szintek kialakítása, a megfelelő, tápanyagban gazdag táptalaj, termőföld terítése. Ha öntözőrendszer telepítését is magába foglalja a kivitelezés, célszerű az öntözőrendszer szerelvényeit is, ebben a munka fázisban beépíteni. (Amelynek alkalmazási előnyeit, az öntöző rendszerek címszó alatt, találja meg.)

A körültekintő kerttervezés és kivitelezés mit sem ér akkor, ha a későbbiekben a kert gondozása, fenntartási munkája, nem megfelelően történik. A kert fenntartási, gondozási munkák elmulasztásának következménye, hogy kertünk a megépítést követően, pár év alatt, tönkremegy. Kertépítési tevékenységünk keretében, egyaránt vállaljuk meglévő kertjének rendezését, felújítását, átalakítását, általunk épített, valamint már meglévő kertjének ápolását, gondozását, fenntartását.

Log In or Register

-->

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatvédelmi nyilatkozat